Luchtkussen & ZwemSpektakel in de voorjaarsvakantie

Foto: Mark Mensink

Basisschooljeugd van 4-12 jaar kan volop bewegen in de voorjaarsvakantie.

Op dinsdag 19 en woensdag 20 februari aanstaande kunnen ze meedoen aan het Luchtkussen & ZwemSpektakel in sporthal De Fakkel en zwembad Brilmansdennen in Losser.

Het evenement wordt georganiseerd door de Losserse Buurtsportcoaches in samenwerking met zwembad Brilmansdennen, Volley’68, Combinatie’64, Jumbo Losser en Fast2Rent.

Het Luchtkussen Spektakel is in Sporthal De Fakkel op 19 en 20 februari van 10.00-16.00 uur. Met maar liefst 15 verschillende springkussens in de sporthal komen alle kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar in de voorjaarsvakantie volop in beweging. Het ZwemSpektakel vindt plaats in Zwembad Brilmansdennen.

Tickets

Voor het Luchtkussen & ZwemSpektakel is voor 8 euro een combikaart aan te schaffen. Hiermee kan een kind één dag komen springen op de luchtkussens in De Fakkel en één dag komen zwemmen in zwembad Brilmansdennen. De combikaart is geldig van 18 t/m 22 februari 2019.

Een dagkaart Luchtkussen Spektakel in De Fakkel is 5 euro per persoon.

De kaartverkoop start op woensdag 6 februari aanstaande bij Jumbo Losser en zwembad Brilmansdennen. Op 19 en 20 februari zijn er kaartjes te koop aan de kassa van sporthal De Fakkel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen