Concordia schenkt cliënten voedselbank een compleet verzorgde barbecue-party

Het inzamelen van oude metalen, door leden van muziekvereniging Concordia, werpt opnieuw z’n vruchten af.

Het is inmiddels alweer ruim 10 maanden geleden dat het eerste oudijzer-feest had plaatsgevonden. Dit stond toen in het teken van de Losserse ouderen. Het was dus de hoogste tijd voor een nieuw feestje, met dit keer een ander goed doel: de Voedselbank in Losser.

De invulling, namelijk een gezellige barbecue-party, stond ook vast. De voor voedselbankcliënten geheel kosteloze middag werd gehouden in ’t Muziekhoes van de vereniging. Omdat het weer op deze gure herfstdag niet echt meezat, is besloten het bbq-feest naar binnen te verplaatsen.

De kinderen konden zich vermaken in een heus overdekt speelpaleis, met indoor disco springkussen. Daarnaast waren er spelletjes voor jong en oud, gedeeltelijk gesponsord door Opperman Catering/Kentucky. Gevers verzorgde de barbecuecatering en sponsorde deze ook deels. De blije gezichten van de voedselbankcliënten, die omwille van hun privacy niet op de foto wilden, spraken boekdelen.

Voortzetting inzamelactie

Wie nog oud ijzer heeft liggen, kan dit naar de container op het adres Nijverheidsstraat 24 te Losser (naast MB Afbouw) brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen