Toekomstscenario’s van Glane passeren de revue op informatieavond

De Glaan
De Glaan
Foto: Dorpsraad Glane

Op maandagavond 25 november van 19 tot 21 uur organiseert de gemeente Losser een informatieavond in aanloop naar een Visie Kwaliteitsimpuls Glane.

Tijdens deze avond krijgen de inwoners informatie over het proces en de huidige stand van zaken. Ook worden er een aantal toekomstscenario’s gepresenteerd. Graag wil de gemeente van de inwoners weten hoe zij tegen de toekomstscenario’s aankijken en de achterliggende gedachten zien. Thema’s die in de visie zijn opgenomen zijn onder andere verkeersveiligheid en de toekomst van het Dorpshuis.

“We nodigen iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van de inrichting van Glane van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn”, vertelt wethouder Jaimi van Essen. “Niet alleen zijn medewerkers van zowel de gemeente Losser als het waterschap Vechtstromen aanwezig om met u in gesprek te gaan. Ook Odin Landschapsarchitecten is aanwezig om met u in gesprek te gaan over de inrichting van Glane. De avond bestaat uit een plenair gedeelte waarin we algemene informatie met u delen en daarna is er de mogelijkheid om met de diverse mensen in gesprek te gaan en vragen te stellen. Het is de bedoeling dat wij volgend jaar komen tot een actieplan met daarbij diverse werkgroepen waarvoor we de inwoners van Glane uitnodigen om hieraan deel te nemen. Het opstellen van de visie is een participatieproces, waarin de gemeente, het waterschap, de dorpsraad en de inwoners van Glane samenwerken om tot een mooie Visie Kwaliteitsimpuls Glane te komen.”

De bijeenkomst wordt gehouden in dorpshuis De Glaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen