Boerenmarkt van Losser opnieuw een schot in de roos

De boerenmarkt van afgelopen zaterdag maakte van het Losserse centrum weer een oergezellige plek.

D​e markt heeft elke maand weer nieuwe kraampjes met onder andere verse tuffelpannenkoeken, gerookte paling, ambachtelijke worsten, kaas, Losserse boterkoek, smaakvolle pindakaas, ambachtelijke Vondelkoeken, decoratie en diverse lekkernijen. Door het hele dorp waren kraampjes en proeverijen (waaronder gin-tonic) te vinden waar lokale winkeliers hun aanbiedingen presenteerden in de buitenlucht. Iets wat veel belangstellenden trok.

Mede dankzij de Losserse Bӧggelrieders die door het dorp fietsten, het prachtige (terras)weer hing er echt een prettige sfeer. Zelfs voorzitter Marcel de Jong van Centrum Losser liet zich verleiden om op zo’n bӧggelfiets te klimmen.

De volgende boerenmarkten vinden plaats op 26 september en 31 oktober, waarbij weer flink uitgepakt zal worden: knutselkramen, pompoen uithollen en snijden, et cetera.

CML 2.0

Centrum Management Losser, kortweg het CML, zet zich samen met de ruim 100 centrumondernemers in om de economische vitaliteit en kwaliteit te verbeteren: goed bereikbaar, gastvrij, levendig, vitaal en aantrekkelijk dorp om te verblijven.

Het dorpscentrum is volop in ontwikkeling. “Ons doel is om meer bekendheid te geven aan het CML en welke evenementen we organiseren. En samen met inwoners, de politiek en het gemeentebestuur de leefbaarheid van Losser te vergroten”, laat de organisatie weten.

Begin dit jaar is er een nieuw bestuur opgezet en elk bestuurslid stuurt een werkgroep aan. Bovendien heeft iedere winkelstraat een straatvertegenwoordiger. “Met nu ruim een jaar Marcel de Jong aan roer, een geboren ondernemer met een groot Lossers hart, willen we via deze weg onze voorzitter in het zonnetje zetten. Of hij het nu leuk vind of niet, met hem erbij hebben we toch al een aantal leuke dingen bereikt”, aldus het CML.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen