Concordia schenkt muzieklesmethode voor basisscholen

Jorgos Thravalos en Anne-Marie ten Heggeler.
Jorgos Thravalos en Anne-Marie ten Heggeler.
Foto: Concordia Overdinkel

In samenwerking met Fundament Muziek & Dans gaan leden van muziekvereniging Concordia Overdinkel vanaf medio oktober de Losserse basisscholen in.

Leerlingen uit groep vijf en zes krijgen binnenkort een zogeheten leerorkest aangeboden. Ze gaan leren spelen op een instrument in orkestvorm en werken toe naar een heus concert. In dit roulerende project krijgen alle kinderen uit deze groepen de komende jaren muzieklessen. In 7 weken tijd worden de kinderen omgetoverd tot ware muzikanten en iedere keer worden muziekverenigingen betrokken voor ondersteuning.

Concordia is er trots op om dit project te kunnen steunen en zo een directe bijdrage te kunnen leveren aan het muziekonderwijs in de gehele gemeente. Dankzij de steun en bijdrage van de oudijzeractie op de Pol hebben ze de gehele muziekmethode aan Fundament geschonken. Voorzitter Jorgos Thravalos heeft dit afgelopen week persoonlijk overhandigd aan cultuurcoach Anne-Marie ten Heggeler.

Oud ijzer inbrengen bij de container aan de Nijverheidsstraat 24 te Losser kan overigens nog altijd. Informatie over het ophalen van grote hoeveelheden staat op de website: www.concordia-overdinkel.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen