Hestia uit Losser biedt tijdelijk gratis antistoffentests aan

Foto: CC0

Ben jij nog voldoende beschermd tegen het coronavirus?

De ontwikkelingen rondom COVID-19 volgen elkaar in rap tempo op. Doordat het virus verandert, is het bestrijden ervan niet eenvoudig. In Nederland is de vaccinatiegraad hoog en desondanks loopt het aantal besmettingen op, ook onder gevaccineerde personen. Dit komt onder andere door de Deltavariant en afname van de werking van het vaccin. De afname van de werking kan namelijk per persoon, maar ook per vaccin verschillen.

Om uit te vinden of iemand nog voldoende beschermd is tegen het virus, door antistoffen van het vaccin of door een doorlopen besmetting, volstaat de neutraliserende antistoffentest (NAb-test). Hestia uit Losser biedt deze tests voor bepaalde tijd gratis aan.

Ook weten of je nog voldoende bescherming hebt? Kom dan aanlopen op 11 november bij het Hestia-testpoint op de parkeerplaats van de Maria Geboorte Kerk, Gronausestraat 2 in Losser. Of reserveer een plekje voor zaterdag 13 november bij de locatie aan De Pol 23 via www.hestia-csc.com.

Deelname is gratis (iedere testdag 100 testen beschikbaar). Middels een aantal vragen zullen zij de antwoorden (anoniem) verwerken voor het onderzoek. Voor meer informatie, gratis advies of het plannen van een afspraak: tel. 053-2032060.

Dossier: Coronavirus
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen