Save the date: Lossers eigen Formule 1

Foto: Centrum Management Losser

Vorig jaar was het een succes en het weekend van de Formule 1 in Nederland wordt het event weer georganiseerd: Racing Da

Organiserende partij is Cars & Stars, die samen met het CML en ondernemersclub SOGL er op zaterdag 26 augustus in het centrum van Losser een heus F1-feestje van maken.

Op zaterdagmiddag tijdens de maandelijkse boerenmarkt wordt er tussen 12 en 17 uur van alles georganiseerd voor echte Formule 1-lovers. Zo is er het bandenwisselspel op een heuse F1-auto, waarvoor teams van vier personen zich kunnen inschrijven. Dat kunnen vriendengroepen zijn, buren, families, maar bijvoorbeeld ook een opa en oma met twee kleinkinderen. Zolang je maar snel bent!

Bij het Lossers Hoes komt een groot scherm waar live de kwalificatiewedstrijd van Zandvoort kan worden bekeken. Moet je even wachten? Bewonder dan de exclusieve sportauto’s die er te bewonderen zijn of probeer zelf het circuit van Zandvoort in een van de full size racesimulatoren in een F1 replica-auto. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen. Ook aan de F1-fan in wording is gedacht: de allerkleinsten kunnen e-cars besturen. En zeker zo belangrijk: het Raadhuisplein wordt mooi aangekleed met bar voor verfrissend drankje en een hoop gezelligheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen