Meezingfeest van het oosten: ‘Sing-a-long concert’ met DTKS, EVC en De Bazuin

Op zaterdag 28 oktober ’23 vanaf 20 uur vindt eindelijk het langverwachte ‘Sing-A-Long-concert’ plaats, waarbij muziekvereniging DTKS uit Losser samenwerkt met Show & Marchingband EVC en fanfareorkest De Bazuin – beide uit Enschede.

Door de maatregelen tegen het coronavirus kon het al eerder in 2021 en 2022 geplande concert niet doorgaan, maar inmiddels is Hangar 10 op de voormalige vliegbasis Twente ‘the place to be’. Want stel je voor: Een grote oude vliegtuighangar in Enschede, de plek waar de grootste muzikale kroeg uit de grond is gerezen. Bij binnenkomst staat er een trio al gezellige meezingers te spelen.

Iedere bezoeker wordt warm welkom geheten. Bij binnenkomst is gelijk te zien dat de grootste kroeg van alle gemakken is voorzien. Zo kan er kan een biertje worden gedronken, is er een dansvloer en voor de iets oudere jongeren is er de mogelijkheid om aan een tafel te gaan zitten. Alles is ingericht als een gezellige Amsterdamse kroeg, zoals die uit de Jordaan, met die tafelkleden, schemerlampen en schilderijen.

Tijdens het concert komen bezoekers in een rollercoaster van muzikale hoogtepunten terecht. Deze hoogtepunten worden gecreëerd door een projectorkest
onder leiding van Dirigent Peter Smits. Naast het zestigkoppige orkest zal popkoor La Sido meewerken, alsmede coverband WAAZ. En uiteraard zingt het publiek lekker mee. Na dit ongeveer 2,5 uur non-stop durende programma, gaat een dj (jong regionaal talent) het concert spectaculair afsluiten. Oftewel, geniet straks van het meezingfeest van het oosten.

Hoofdoel van het concert is om een mooie culturele ervaring te bieden aan de inwoners van de gemeente Losser, Enschede en omstreken. Door middel van live
muziek willen ze een sfeer van verbondenheid creëren en de band tussen de muziekverenigingen versterken.

Toegang kost 10 euro. Tickets zijn enkel te verkrijgen via https://eventix.shop/q4rxtq9x.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen