‘Oranje boven’ in Losser op 27 april

Het Oranje Comité en de organisatie van de streekproductenmarkt hebben de handen ineengeslagen.

Dus het wordt vast een gezellige boel op zaterdag 27 april in het centrum van Losser. De winkels zijn open, de terrassen van de plaatselijke horeca zijn gezellig aangekleed en op het Raadhuisplein leven de kids zich uit tijdens de Koningsspelen.

’s Ochtends worden de gedecoreerden ontvangen uit de gemeente Losser bij ’t Lossers Hoes, waarna een aubade volgt. Na het hijsen van de nationale driekleur barst het feestgeweld los. Tot 16 uur is er voor de kids een hoop te doen: lekker op de springkussens of klauteren op de stormbaan. Doe mee aan de bungeerun en sweeper of leef je uit in de pannakooi en er is nog veel meer te beleven. Hier en daar klinkt een muzikale noot. Oranje voert de boventoon.

Heerlijke, verrassende en originele producten

Koningsdag wordt pas echt compleet met een bezoekje aan de streekproductenmarkt. Er is zoveel te doen in het dorp, dat je bijna vergeet dat de Boerenmarkt er is. Tientallen kramen staan er deze keer paraat, met nu ook weer nieuwe en verrassende deelnemers. Lekker proeven, neuzen, beleven en kiezen.

Een kleine greep uit wat men kan verwachten: heerlijke vers gerookte paling, ambachtelijk gemaakte worsten, diverse soorten vlees van runderen uit de buurt, Losserse boterkoek, zelfgemaakte jam, vers fruit uit Rossum, prachtige bloemenkransen, zijde bloemen, schoonmaakmiddelen, kaas & noten, chocolade, lekkere sauzen, sierraden, cadeau-ideeën, kinderkleding, (paas)decoratie en brocante & curiosa.

Tussendoor heerlijk lunchen of een borrel na afloop in een van de gezellige horeca maakt een bezoek aan Losser komende zaterdag meer dan waard. Geniet van de ter plekke gebakken tuffelpannenkoeken. Of haal een lekkere verse gehakbal of een geurig kopje soep.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen