Repetities van 'De Geheime Bende van Losser' gestart

05 aug , 12:54 Nieuws
cast en crew geheime bende van losser door willem van walderveen
Op woensdagavond 31 juli vond in het Openluchttheater Brilmansdennen in Losser de eerste repetitiedag plaats van de nieuwe theaterproductie 'De Geheime Bende van Losser'.
Het was een geslaagde en gezellige ontmoeting tussen de hoofdcast, het ensemble en de creatives. Ook de vrijwilligers van het openluchttheater waren aanwezig.
De aftrap werd gedaan door producent Ellen Wisse, die enthousiast vertelde over de totstandkoming van de voorstelling. Vervolgens nam regisseur Anne de Blok het woord om meer te vertellen over de inhoud van de voorstelling en stelde de hoofdrolspelers Jan Riesewijk, André Manuel en Lisa Schol voor. Bert Eeftink was vanwege zijn vakantie afwezig, maar zal ook een van de hoofdrollen op zich nemen.
De avond werd extra bijzonder gemaakt door een prachtige uitvoering van het nummer De Stem van de Piraat, gezongen door Lisa Schol samen met het ensemble, bestaande uit topamateurs uit de regio.
Na deze muzikale start werd er een groepsfoto gemaakt. Dit keer werd er niet gekozen voor de traditionele taart, maar voor een heerlijke traktatie van gehaktballen, wat zorgde voor een gezellige sfeer onder de aanwezigen.
De productie 'De Geheime Bende van Losser' zal plaatsvinden van 4 t/m 14 september en belooft een spectaculaire en komische voorstelling te worden. Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.geheimebendevanlosser.nl.