Inspanning en ontspanning tijdens Snertloop

Foto: Loopgroep De Lutte

Niet alleen een lekker stuk hardlopen op de vroege zondagochtend, maar ook genieten van de prachtige natuur en vechten tegen enkele stukken ‘vals plat’. De jaarlijkse Snertloop in De Lutte staat gegarandeerd voor inspanning en ontspanning, want naderhand wacht elke deelnemer een kop snert.

Hardlopers doen er goed aan om de eerste zondag van december te reserveren voor de Snertloop in De Lutte. Op 3 december 2017 klinkt het startschot van alweer de 33e editie van de Snertloop. Net als de andere jaren loopt het parcours door het mooie glooiende landschap in de omgeving van De Lutte. Een uitdaging voor zowel de prestatiegerichte als de recreatieve loper. Daarnaast zorgt de organisatie ervoor dat het evenementen terrein weer sfeervol is aangekleed. Passend bij de feestmaand december. In zo’n ambiance is het na afloop extra genieten van de snert.

Om een te grote drukte te voorkomen heeft de organiserende Loopgroep De Lutte een limiet gesteld op het aantal deelnemers: 1350 om precies te zijn.

Startlocatie is dorpsboerderij Erve Boerrigter in De Lutte. Inschrijven kan via www.loopgroep.nl/snertloop. Voor de kortste afstand (2,4 km) kan op dag zelf nog worden ingeschreven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen