Subsidie voor judovereniging en klootschietvereniging Kolkersveld

Foto: CC0

Eind april besloot het college ruim 15.000 euro aan incidentele subsidies voor verschillende organisaties te verlenen.

Na een spoedprocedure ontvangen Judo Losser en Klootschietvereniging Kolkersveld Losser ook nog een incidentele subsidie.

Judo Losser bestaat dit jaar 60 jaar en krijgt een subsidie van 700 euro voor de organisatie van diverse jubileumactiviteiten.

Klootschietvereniging Kolkersveld Losser ontvangt een subsidie van 300 euro voor de organisatie van het buurtklootschiettoernooi op 14, 21 en 22 juni voor inwoners uit Overdinkel en Glane. Het streven is om van dit toernooi een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Deelname aan het toernooi is gratis. Opgeven kan bij Hans Nijland ([email protected] of tel. 06-30224465).

Incidentele subsidie?

De gemeente Losser stelt geld beschikbaar voor activiteiten en initiatieven van inwoners, verenigingen en andere partijen (rechtspersonen), die de leefbaarheid van de gemeenschap bevorderen. Wethouder Harry Nijhuis: “In de afgelopen weken hebben enkele verenigingen nog een aanvraag voor incidentele subsidie ingediend. Hiervoor is een spoedprocedure gevolgd. We zijn blij dat we ook deze verenigingen nog financieel kunnen ondersteunen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen