De bal gaat weer rollen bij KVV Losser: “Ritme opdoen en aan de conditie werken”

Organisatie van het Regiotoernooi
Organisatie van het Regiotoernooi
Foto: KVV Losser

Komende dagen is bij KVV Losser een voorbereidingstoernooi gaande vanwege de start van de voetbalcompetitie.

Op sportpark Brilmansdennen komen vrijdag en zondag regionale teams in actie. Het toernooi begint vrijdag om 18.30 uur. Deelnemers zijn de eerste selecties van Sportclub Overdinkel, SV De Lutte, Berghuizen, Emos,  Avanti Wilskracht, LSV, en HVV Hengelo en gastheer KVV Losser. Deze ploegen zijn over twee poules verdeeld. Op zondag beginnen de wedstrijden om 10.30 uur. Alle wedstrijden duren 45 minuten. Op vrijdag speelt elk team twee wedstrijden in de poule en op zondag een, gevolgd door de finalewedstrijden.

“Wij snakken er naar de spelers, begeleiders en vooral het publiek weer te kunnen begroeten op ons sportpark”, zegt Bob Rikhof namens de organisatie. Die bestaat verder uit Gijs Relker, Wim Slot, Jan Poorthuis en Nico Gevers. “Gewoon weer ouderwets ons toernooi houden”, vervolgt Rikhof. “Natuurlijk zijn de gebruikelijke Covid-regels van kracht, zoals 1,5 meter afstand, geen handen geven en wij vragen de mensen met klachten thuis te blijven, maar lekker weer aan het veld staan en genieten van een partijtje voetbal. Hoe mooi is dat?”

Rikhof: “De trainers komen graag met hun team naar ons toernooi, omdat het een mooie opzet heeft, een interessant deelnemersveld en de organisatie gedegen is. Onder meer door de officieel door de KNVB aangestelde arbiters. En het is een eerste serieuze test van het seizoen. Een prima moment om spelers te testen, ritme opdoen en aan de conditie werken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen