Nieuwe startlocatie Helletocht 2024: Dé ultieme uitdaging voor MTB-liefhebbers en gravelbikers

19 sep , 13:53 Sport
helletocht wcdl 3
Wielerclub De Lutte kondigt vol trots de Helletocht 2024 aan, een episch mountainbike- en gravelavontuur dat z'n naam meer dan waardig is.
Deze veldtoertocht biedt deelnemers uitdagende, heuvelachtige routes van 30, 45 en 55 kilometer rondom De Lutte. Het is dé ultieme uitdaging voor sportieve mountainbikers en gravelbikers. Onze tocht is bekroond met twee sterren van de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU), wat garant staat voor een uitmuntende organisatie en uitdagende routes.
Noteer dus alvast zondag 27 oktober in je agenda.

Een avontuurlijke route

Als jij niet terugdeinst voor een stevige uitdaging, dan is de Helletocht perfect voor jou. Deze toertocht neemt fietsers mee vanuit De Lutte over iconische heuvels zoals de Tankenberg, Hakenberg en Paasberg.
Bereid je voor op pittige klimmen en adrenaline verhogende afdalingen. De route bevat adembenemende singletracks en speciaal opengestelde paden die het hart van elke mountainbiker sneller laten kloppen.
Onderweg kun je op adem komen bij uitstekend uitgeruste verzorgingsposten, waar drankjes en snacks voor je klaarstaan.
Voor een veilige en soepele tocht vragen de organisatie alle deelnemers om de aanwijzingen strikt te volgen en zich aan de geldende gedragsregels voor veldtoertochten te houden.

Belangrijke wijziging: nieuwe startlocatie voor 2024

Let op: de startlocatie is dit jaar veranderd! De Helletocht 2024 vertrekt nu vanaf de carnavalsloodsen, gelegen aan Pastoor Rudingpad 12, 7587 AP in De Lutte.
Om het de deelnemers zo makkelijk mogelijk te maken, raadt de organisatie aan om te parkeren bij de Bentheimerstraat of op de parkeerplaats van de sporthal.

Voorinschrijving aanbevolen

Voor een vlotte start raden we alle deelnemers aan om zich vooraf in te schrijven. Degenen die zich van tevoren inschrijven, kunnen gebruikmaken van een handige 'fastlane': scan de QR-code en je bent direct klaar om van start te gaan.

Startlocatie en inschrijving

Starten kan tussen 8.30 uur en 10 uur. Voor inschrijving en meer informatie, bezoek de website: www.wielerclubdelutte.nl.