Sterrengala wederom een daverend succes

Foto: Gaffel Aöskes

Het dak ging er bijkans af tijdens het uitverkochte sterrengala, dat gisteravond in Losser plaatsvond.

Het is bij carnaval minnende Lossenaren niet meer weg te denken; het Gaffel Aöskes Sterrengala dat al sinds 1972 ieder jaar wordt georganiseerd door de galacommissie en een grote groep vrijwilligers.

De meiden van de band O’G3ne gaven een grandioos optreden die met hun stralende voorkomen een lust om te zien en horen zijn. De band ENorm wist iedereen meerdere keren van de stoelen te krijgen met hun keur aan covers.

Maar ook internationale artiesten weten het Gaffel Aöskes Sterrengala te vinden. Dit jaar was Christina Hein op het podium met diverse Schlager- en pophits. En New Timeless was na een spetterend optreden in 2014 dit jaar weer van de partij met hun swingende muziek. Ook de Martini Wichter gaven weer een weergaloze show en het prinsencollege voegde een sfeervol carnavalstintje toe aan het hele gebeuren.

De galacommissie kan daarom terugkijken op een zeer geslaagde avond en de aanwezigen mogen zich verheugen op het volgende editie. Achter de schermen is de galacommissie hiermee alweer druk aan het werk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen