Gruwelscenes tijdens Halloween in Losser

Losser barst weer van de activiteiten tijdens Halloween op zaterdag 30 oktober.

Van 12 tot 15 uur kunnen alle kinderen leren een pompoen te carven tijdens een workshop. Op het pleintje op de Brink staan kraampjes waar ze onder begeleiding pompoenen kunnen uithollen, versieren en mee naar huis mogen nemen. Inschrijven kan online op de website van Centrum Management Losser. Deelname is gratis voor kinderen van 4 t/m 16 jaar.

Vanaf 18.30 uur is er een griezeltocht. Het Losserse centrum van Losser is dan opgedeeld in rijken (Monsterrijk, Dracula’s Tombe, Heksenkwartier, Hotel der Demonen, Het Oude Rijk, Het Pad van de Wijzen, Hogwarts) en het start- en eindpunt op Raadshuisplein. Dit jaar kunnen de échte die-hard fans en ‘oudere jeugd’ onderweg kiezen voor de zogenaamde ‘scary lanes’, die extra eng zijn – als ze durven tenminste… Deze zullen duidelijk worden aangegeven. Onderweg komt men levende figuranten en vele enge attributen tegen. Uiteraard zijn er pitstops met drankjes, hapjes of snoepjes.

Deelname is gratis, voor kinderen van 4 t/m 16 jaar onder begeleiding van een volwassene. Ook hier is vooraf aanmelden verplicht en zijn de starttijden in blokken van 15 minuten verdeeld. Kinderen die zaterdag 30 oktober extra bijzonder (of eng) verkleed in het dorp komen of deelnemen aan de griezeltocht maken ook kans op een prijs.

Boerenmarkt

Uiteraard zal op deze laatste zaterdag in de maand weer de traditionele boerenmarkt worden gehouden. Het centrum zal dan in Halloween-sfeer zijn aangekleed en zal er vanwege de herfst, naast de traditionele streekproducten, ook erwtensoep, oudhollandse poffertjes en bakleverworst te koop zijn.

Kleurwedstrijd

Speciaal in het Halloweenthema is er een kleurplaat gemaakt door Annette Theussing en Marleen Kulk rondom de Oale Toren. Uiteraard krijgt de winnaar een griezelige prijs. De prijsuitreiking is op zaterdag 30 oktober.

Voor meer informatie en/of inschrijvingen, raadpleeg www.centrumlosser.nl/activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen