Recreatie- en toerismesubsidie voor organisatie FoodLokaal

Foto: FoodLokaal

De Firma Smaak ontvangt eenmalig 1.500 euro van de gemeente voor het realiseren van het FoodLokaal evenement op 30 maart aanstaande bij hotel ’t Kruisselt in De Lutte.

Wethouder Harry Nijhuis: “Fijn dat er energie zit in het Actieprogramma Recreatie en Toerisme en dat er initiatieven van de grond komen. Het belang van dit evenement is vooral de intentie om te komen tot een duurzame samenwerking tussen verschillende sectoren. Foodlokaal is een mooi initiatief dat bijdraagt aan de profilering van de gemeente Losser. Het richt zich op het lokaal verbouwen van voedsel en helpt het typisch Twentse landschap te versterken. Dit vergroot de aantrekkelijkheid voor de toerist. Het project kan een spinoff creĆ«ren naar Noordoost Twente, en uiteindelijk heel Twente.”

Actieprogramma Recreatie & Toerisme

Het zogeheten Actieprogramma Recreatie & Toerisme is in 2019 samen met vertegenwoordigers van de toeristische sector opgesteld. Het ondersteunt initiatieven die tot doel hebben het stimuleren van toerisme en recreatie in de gemeente Losser.

De Firma Smaak, initiatiefnemer van Foodlokaal, heeft een aanvraag ingediend voor een financiƫle bijdrage voor het organiseren van een evenement als kick-off om een duurzame samenwerking te realiseren tussen de agrarische sector, horeca en foodindustrie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen